Bezoek van de Commissaris van de Koning aan onze buitenlessen

Afgelopen donderdag werden de buitenlessen van het Danskwartier bezocht door Jetta Klijnsma: Commissaris van de Koning en Oetra Gopal wethouder cultuur van de Gemeente Tynaarlo
Mevrouw Klijnsma keek vol bewondering en enthousiasme naar de dansers van Thomas Krikken; Urban 10+.
We zijn als school ontzettend dankbaar voor de kans om te laten zien hoe we onze passie voor dans voortzetten in deze uitdagende tijden. Mevrouw Klijnsma bood ons ook een luisterend oor. Deze week is bekend gemaakt dat we per 1 juli weer binnen mogen dansen maar nog altijd met verschillende restricties en regels vanuit het corona protocol. Dankbaar zijn we voor inzet van de volledig nieuw samengestelde belangenvereniging: Dansondernemers.nl , deze hebben het protocol opgesteld en aangeboden aan het Rijk.
Toch komen er spannende tijden aan voor de school; in welke vorm(en) blijven we de danslessen aan bieden in het nieuwe seizoen? Wij zijn er klaar voor om door te gaan met creatieve oplossingen met ál die mooie leerlingen, sinds vorige week zelfs 400!!! Opnieuw op weg naar onze mooie eindvoorstelling DANSEN WIJ SAMEN DOOR!

Bezoek CvdK Drenthe