Danslessen opgeschort vanwege het Corona Virus

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het Corona Virus en de oproep van het RIVM en FDS, zien we ons genoodzaakt om de lessen op te schorten t/m 5 april. Wij willen als dansschool onze verantwoordelijkheid nemen en niet bijdragen aan verdere verspreiding, de gezondheid van onze leerlingen en docenten staat hierbij voorop.

Deze beslissing wordt gemaakt met pijn in het hart want komende weken stonden in het teken van onze eindvoorstelling. Gezamenlijke repetities, afronden van stukken, aanleren van de finaledans, het innen van het kostuumgeld en passen eerste kostuums worden hiermee allemaal uitgesteld. Om de dansers tegemoet te komen én door te werken aan de voorstelling, zijn we druk bezig met de volgende oplossingen:

– We werken momenteel hard aan een digitaal aanbod van danslessen/repetities. Zo kan er thuis door gedanst worden én kunnen we blijven oefenen voor de voorstelling!

– Tijdens de meivakantie zal de dansschool open blijven. Natuurlijk hebben wij begrip voor leerlingen die niet in de gelegenheid zijn om dan aanwezig te zijn. We zullen deze week opnames maken van álle choreografieën en deze verspreiden onder de dansers.

Wij blijven ons aanpassen aan de ontwikkelingen en proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden per mail, app en social media.

Vriendelijke groeten,

Christel Kroese en DK docententeam