Inschrijving nieuw seizoen 2020-2021 geopend!

Het lesrooster voor het nieuwe seizoen staat online en alle DK dansers hebben vandaag hun lesadviezen ontvangen in de mail!
.
Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan via: https://mijn.danskwartier.nl/inschrijven
Een proefles inplannen kan via: https://mijn.danskwartier.nl/proefles
.

OPEN DAG: woensdag 28 augustus
De open dag verzorgen we ieder jaar gratis workshops van alle docenten voor onze dansers en geïnteresseerden. We zijn nog bezig met het hoe en wat rondom de open dag. Rooster en inschrijving volgen spoedig.
.
Het nieuwe seizoen start maandag 31 augustus!!! Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien. Wacht niet te lang met inschrijven want verschillende lessen zitten snel vol!
.
https://danskwartier.nl/rooster-2020-2021/
.

Het Danskwartier stelt alles in staat om een veilige dansles te garanderen. Wij volgen de richtlijnen uit het Dansprotocol en het RIVM. In de zomervakantie wordt er hard gewerkt om te voldoen aan alle eisen om weer binnen te kunnen dansen. We hopen dat we afgelopen maanden hebben kunnen laten zien dat dansen bij het Danskwartier betekent dat we er alles aan doen om er voor jullie te zijn. We garanderen dat we altijd met creatieve oplossingen zullen blijven komen om er samen een mooi seizoen van te maken.