Kaartverkoop Eindvoorstelling Narnia van start

Het Danskwartier bestaat 5 jaar en dat vieren we met een nieuwe dansvoorstelling:

NARNIA, de leeuw, de heks en de kleerkast

Reis met ons mee naar de wereld van Narnia, de sprookjeswereld achter een doodnormale kast. Peter, Susan, Edmund en Lucy nemen ons mee naar deze sprookjeswereld die betoverd is door de Witte Heks. In Narnia is het daarom altijd winter maar nooit kerst..
Volgens de profetie zal er een einde komen aan haar heerschappij wanneer er vier mensenkinderen Narnia komen. De Heks organiseert direct een jacht op zoek naar deze kinderen. Gelukkig wonen in Narnia ook de Faun Tumnus, de Bevers en Aslan de machtige leeuw. Kunnen zij de kinderen helpen? Weten ze te ontsnappen aan de heks en kan de machtige heerser over de dieren, de leeuw Aslan terugkeren om de kinderen te helpen?

Maak het allemaal mee tijdens de jubileum eindvoorstelling van het Danskwartier, 16 mei om 19:15 en 17 mei om 14:00 in De Nieuwe Kolk in Assen.

De kaartverkoop loopt via de website van De Nieuwe Kolk, vanaf 1 maart. Kaartjes kosten 12,50 per stuk. www.dnk.nl/danskwartier.

Onze jongste dansers (tot 8 jaar) dansen één van de twee shows. Wil je zeker weten of je voor de juiste dag kaarten bestelt, stuur een mailtje naar info@danskwartier.nl.

NB. De voorstelling duurt een uur voor en een uur na de pauze. Er kunnen spannende elementen in de voorstelling voorkomen, harde geluiden en lichtflitsen. De voorstelling is daarom niet erg geschikt voor jonge kinderen.

Poster Narnia