Nieuwe Maatregelen Danskwartier per 6 november

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er vanaf zaterdag 6 november nieuwe maatregelen gelden voor het bezoek aan sport- en ook dansscholen. Hoe ongemakkelijk deze maatregelen ook zijn, gelukkig mogen we open blijven! In deze mail lichten we de nieuwe regels toe.

Vanaf zaterdag 6 november mogen we dansers/publiek vanaf 18 jaar en ouder alleen nog toegang verlenen tot de dansstudio op vertoon van een geldige QR code.

De docenten zullen bij binnenkomst in de studio de QR code scannen. Dit geldt voor dansers vanaf 18 jaar maar ook publiek dus ouders/bezoekers die in de studio komen kijken naar dansers (bij proefles of open les).

Deze maatregelen gaan bijzonder snel in. Mocht het niet (direct) haalbaar zijn om een QR-code te kunnen regelen dan bieden we ook hybride lessen aan waarbij we de les live én online via Zoom aanbieden. Laat het weten als je hier gebruik van wilt maken.

De nieuwe regels hebben invloed op het halen en brengen van dansers:
– Draag een mondkapje in de gang en kleedkamer, zowel Danskwartier Zuidlaren als Podium Zuidheage Assen.
– Probeer zoveel mogelijk thuis om te kleden.
– Probeer zo kort mogelijk in de kleedkamer te zijn, kom niet te vroeg.
– We stellen de achterdeur open, zodat het richtingsverkeer weer mogelijk is. Dit betekent via de gewone ingang (Grand Café Zuidlaren) naar binnen en via de brandtrap naar buiten.
–  Houdt je QR code gereed bij binnenkomst/bezoek aan de studio zodat we zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan scannen.