Online Première Weekend Narnia Eindvoorstelling

Maak je klaar voor het online première weekend van Narnia, de heks, de leeuw en de kleerkast.. de 2021 eindvoorstelling dansfilm van het Danskwartier uit Zuidlaren.

Een twee uur durende show waarbij alle leerlingen van de dansschool onderdeel uit maken van een eigen bewerking van het prachtige verhaal van Narnia….

Laat je meevoeren door Peter, Suzan, Edmund en Lucy naar de wonderlijke wereld van Narnia. De vier kinderen worden vanwege het uitbreken van de oorlog naar het landhuis gestuurd van hun oom de professor en zijn huishoudster. Per ongeluk ontdekken ze daar een magische kast. Achter deze kast ligt Narnia. Narnia is een sprookjeswereld vol fabeldieren waar het altijd sneeuwt en koud is omdat de vreselijke witte heksen er de scepter voeren. Wanneer één van de heksen dan ook nog eens bedenkt om de lieve faun Tumnus in steen te veranderen is de maat voor de kinderen vol! Met de hulp van meneer en mevrouw Bever vinden ze de koning van het dierenrijk: Aslan. Na een heftige strijd weten de helden de heksen te verslaan en wordt Tumnus en alle andere versteende dieren terug veranderd. Als dank worden de kinderen gekroond tot koningen en koninginnen van Narnia!

Narnia komt vanaf vrijdag 25 juni 18:00 online beschikbaar via de website van het Danskwartier.Om de opnames mogelijk te kunnen maken hebben we alles uit de kast gehaald en zijn er veel kosten gemaakt o.a. voor kostuums, decor, regie, camerawerk en fotografie. Daarom hebben we besloten de film beschikbaar te stellen via verschillende betaallinkjes in onze shop. We snappen beter dan geen ander dat dit jaar een zwaar jaar is geweest en daarom kiezen we voor de verschillende opties. In alle gevallen ontvang je direct de link naar de eindvoorstelling!

Eindvoorstelling Narnia: https://danskwartier.nl/shop/

Optie 1: 0 EURO – Ik ben geraakt door de crisis
Optie 2: 5 EURO – Ik wil wel een kijkje nemen
Optie 3: 10 EURO – Ik kan het missen en steun de dansschool!!
Optie 4: STUUR MIJ EEN TIKKIE MET HET VOLGENDE BEDRAG …. – De toekomst van de dansschool gaat me aan het hart en ik steun jullie met een eigen gekozen bedrag.

Finale Narnia

Foto: Jaap Menses

Narnia hoofdrollen