Opnames Eindvoorstelling Narnia 5 en 6 juni 2021

Over 6 of 7 dagen is het zover.. hét opname weekend van onze eindvoorstelling Narnia, de Leeuw, de Heks en de Kleerkast..

Om iedereen een veilige, gestructureerde en vooral leuke opnamedag te bezorgen willen jullie vragen deze mail héél goed door te lezen!

Brengen en halen: de brenglocatie en ophaallocatie zijn beide aan de Bosweg in Anloo. Belangrijk: op zaterdag 5 juni is de N34 richting Anloo afgesloten, Anloo is vanuit Zuidlaren het best te bereiken via  Annen. In Anloo staan wegwijsbordjes van het Danskwartier. We hebben een filmpje gemaakt waarop we de looproutes van de dansers en de rijroutes voor de auto’s en fietsers laten zien: https://vimeo.com/556935199

Kom op tijd: in de bijlage staat nogmaals het draaiboek. Bij je dans staan 3 tijden, de eerste tijd is de aankomst bij het verzamelpunt. De laatste tijd is de ophaal tijd bij de parkeerplaats aan de rotonde in het bos. Het kan zijn dat een groep uitloopt, dansers worden nooit alleen gelaten.

Kijken: helaas is het niet mogelijk om te komen kijken op de locatie. We maken een prachtige film en daarbij proberen we de laatste overgebleven maatregelen te handhaven maar bovenal is nieuwsgierig publiek afleidend. Laat de docenten, dansers en de cameraman hun ding doen, dan wordt het eindresultaat het mooist.

Kostuums: iedereen heeft z’n basiskleding zoals afgesproken met de docent aan, daaroverheen doe je een makkelijk vest en makkelijke schoenen zodat omkleden vlot verloopt. Heb je kostuums mee gekregen van het Danskwartier? Dan doe je deze kleding of kostuums ook al thuis aan! Op locatie krijgen dansers de laatste items zoals bijvoorbeeld petjes, overgooiers, diadeems en rokjes. De kostuums zijn te leen, laat kinderen er daarom niet in spelen thuis. Kostuums worden ingeleverd bij de laatste lessen of in de kostuumdoos in de gang van het Danskwartier in de week na de voorstelling.

Make-up: we nemen in de buitenlucht op daarom is zware theater make-up niet nodig, de zon maakt je al mooi. Dansers vanaf 10 jaar mogen (niet verplicht) thuis basis make-up aanbrengen: poeder foundation (geen vloeibare), beetje rouge, beige oogschaduw, mascara en eventueel wenkbrauwpotlood.

Haar: de meeste groepen hebben afspraken gemaakt over het haar. Probeer dit thuis zo goed mogelijk op te volgen. Kun je het écht niet, kom dan met eigen borstel en elastiekjes naar de locatie zodat we je kunnen helpen. Voor alle groepen geldt: gebruik alleen elastiekjes en speldjes die matchen bij je haarkleur.

De laatste lessen: super blij zijn we met het nieuws dat vanaf 5 juni nóg meer versoepelingen voor de danssector worden doorgevoerd. Dit betekent dat de laatste lessen (in dien die er nog zijn voor je groep) allemaal binnen worden gegeven! Er mag dan ook weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamer! Is de kleedkamer te vol en voelt dat niet prettig, mag je ook de studio in komen zoals we dat nu doen. Na 5 juni zullen we het originele lesrooster weer oppakken (dat is lang geleden..): https://danskwartier.nl/rooster-2020-2021/

Ilse maandag 14 juni
Julianne/Monique maandag 14 juni
Maxime dinsdag 15 juni
Anne dinsdag 1 juni
Dagmar dinsdag 1 juni, volwassenen 15 juni (2x 1,5 uur)
Ilse woensdag 2 juni
Christel woensdag 9 juni, ballet 18+ en volwassenen 16 juni
Thomas donderdag 10 juni
Ilse donderdag 10 juni
Christel vrijdag 11 juni
Danny vrijdag 18 juni
Inge zaterdag 19 juni

Première Narnia: de dansfilm Narnia zal online in première gaan in het weekend van 25, 26 en 27 juni op de website van het Danskwartier! Er worden professionele foto’s gemaakt van alle groepen, die ook op de website komen te staan. Meer informatie volgt binnenkort..

Nieuwe seizoen: we doen ons best om de lesadviezen voor het nieuwe seizoen zo snel mogelijk de deur uit te doen, dit wordt waarschijnlijk begin juli. Ieder seizoen worden álle leerlingen automatisch uitgeschreven. Inschrijven kan enkel via de website met de ‘aanmeld knop’, alléén dan ben je verzekerd van een plek. Wil je andere dansstijlen uitproberen? Meld je dan voor een ‘proefles’! Proeflessen kunnen in alle stijlen worden aangevraagd maar bieden geen garantie op een plek. Je ontvangt wel een mailtje, indien die groep volt dreigt te raken.