Lesinformatie

Hier vind je alle praktische informatie over danslessen van het Danskwartier in Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te volgen in een of meerdere dansstijlen om zo de dansles(sen) te kiezen die bij jou past.

Voor Danskwartier dansers

Ons les seizoen bevat 32 lessen verdeeld over het schooljaar: september t/m juni. Opgave is altijd voor een heel seizoen inclusief betalingsverplichting voor het hele seizoen. Aan het eind van het seizoen stopt de opgave automatisch, aanmeldingen worden nooit automatisch verlengd.

In de zomer ontvang je je les advies voor het nieuwe seizoen. Door vóór de start van het nieuwe seizoen aan te melden ben je verzekerd van een plek. Danskwartier dansers mogen ook aan het begin van het seizoen proeflessen volgen in nieuwe stijlen.

Voor nieuwe dansers

Nieuwe dansers mogen één proefles volgen in álle dansstijlen binnen het Danskwartier.

Heb je je keuze gemaakt? Schrijf je in voor een of meerdere lessen! Wees er op tijd bij, want vol=vol.

De danslessen starten in september. In deze week kunnen tevens proeflessen worden gevolgd in alle stijlen. In september wordt het nieuwe dansseizoen geopend en geven alle docenten van de dansschool korte workshops in alle stijlen!

Een dansseizoen bevat 32 lessen. Later instromen is ook mogelijk, mits er nog plek is in de les. De lessen die niet gevolgd konden worden, worden van de factuur af gehaald.