Over ons

Het Danskwartier is dé dansplek in Drenthe voor dansliefhebbers en -professionals. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen er terecht voor klassiek ballet, moderne dans, jazzdans, pop/show, streetdance, urban, breakdance en tapdans. Ook de allerkleinsten kunnen bij het Danskwartier terecht, om alvast te leren hoe leuk het is om te bewegen.

Ruimte voor danstalent

Het Danskwartier staat voor dansplezier, kwaliteit en talentontwikkeling. In een fijne sfeer wordt gewerkt aan een goede danstechniek. Dans is een unieke combinatie van beweging en creativiteit, daarom worden alle lessen afgestemd op leeftijd, niveau en belevingswereld. Het Danskwartier biedt ruimte aan danstalent en treedt graag naar buiten met verschillende optredens en voorstellingen.Het Danskwartier wordt geleid door Christel Kroese, samen met een professioneel en enthousiast docententeam. Het Danskwartier is aangesloten bij de NBDO Dansbelang voor dansprofessionals en ondernemingen.

Kom langs voor een gratis proefles!

Je bent van harte welkom om een proefles te volgen in een of meerdere dansstijlen, om zo de les te vinden die het beste bij jou past. Onze ervaren docenten staan klaar om hun passie en creativiteit met jou te delen!

Take your passion and make it happen!